Blocada TV de la Adevărul Holding a fost spartă

Interzicerea prezenţei jurnaliştilor Adevărul Holding la emisiunile posturilor de televiziune pare să fi fost un simplu foc de paie. După ce însuşi patronul trustului de presă, Dinu Patriciu, a făcut turul televiziunilor de ştiri în seara reţinerii lui Sorin Ovidiu Vântu, ieri a fost rândul directorului editorial web al Adevărul Holding, Daniel Nazare, să comenteze din studioul DigiSport meciul de fotbal dintre Rapid şi CFR Cluj.

Advertisements

3 Comments

  1. cu toata stima, Nu sunt de acord. Patriciu NU e jurnalist, nu e angajat ca ziarist la Adevarul Holding. Acea blocada face referire strict la jurnalistii holdingului, NU la proprietar. In calitatea aceasta, si in special de om arestat in regimul Basescu a fost invitat Patriciu.
    Simplu ca buna ziua!

    • Tibi, Patriciu e editorialist la Adevarul Holding :D. Dar nu asta e ideea. Prezenţa lui Patriciu era legitimă, oportună. Dar la fel de legitimă poate fi şi prezenţa unor jurnalişti al Adevărul Holding la anumite emisiuni TV. Fie şi măcar pentru a-şi susţine editorial materialele publicate…

  2. cu asta sunt de acord ca trebuie sa vina la tv, mai ales ca sunt in trust jurnalisti buni, nu degeaba e locul 1 la quality Adevarul, orice ar zice restul. Nu e doar marketing, sunt si numere bune de ziar.
    hai te salut


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s