CUPA MONDIALA: Ghid multimedia Africa de Sud 2010 (3)

Incet-incet, dupa inceputul Cupei Mondiale, clasicii jurnalismului sportiv mondial incep sa scoata la iveala arsenalul multimedia de care dispun. “Gazzetta dello Sport” propune o spectaculoasa galerie video a golurilor Mondialului in format 3D.

Tehnologia folosita de gazzetta.it nu e noua. Vorbeam despre ea si in episodul precedent al Ghidului multimedia Africa de Sud 2010. Este implementata pe marca.com de mai multa vreme si nu este intamplator ca italienii, care fac parte din acelasi trust media cu “Marca”, dispun de aceasta solutie de ilustrare video in conditiile restrictiilor pentru online a drepturilor de televizare a competitiei din Africa de Sud.

De altfel, si marca.com ofera, ba chiar in timp real, versiunea 3D a golurilor marcate la CM, in cadrul live-urilor de meci, cu comentariu audio peste, oferit de cei de la Radio Marca. Numai ca versiunea gazzetta.it e si mai fresh, plus ca e grupata intr-o galerie multimedia, deci e mai usor accesibila.

UPDATE: Rezumatele 3D ale meciurilor, disponibile şi pe prosport.ro

Rezumate video ale meciurilor de la CM pot fi accesate şi pe prosport.ro. Serviciul este identic cu cel oferit de “Gazzetta dello Sport”.

DETALII:
Citeste si Ghid multimedia Africa de Sud 2010 (1)
Citeste si Ghid multimedia Africa de Sud 2010 (2)

Advertisements

1 Comment

  1. […] DETALII: Citeşte şi Ghid multimedia Africa de Sud 2010 (1) Citeşte şi Ghid multimedia Africa de Sud 2010 (2) Citeste şi Ghid multimedia Africa de Sud 2010 (3) […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s