CUPA MONDIALA: Barcelona trimite mai mult de o echipa in Africa de Sud!

FC Barcelona este echipa de club cel mai bine reprezentata la Campionatul Mondial din Africa de Sud. 13 jucatori aflati in acest moment sub contract cu trupa “blau-grana” vor apara culorile echipelor nationale de care apartin!

Campioana a Spaniei si castigatoare sezonul trecut, in premiera mondiala, a tuturor competitiilor interne si externe in care a fost implicata, FC Barcelona isi confirma forta si prin jucatorii pe care ii propune echipelor participante la Cupa Mondiala 2010.

13 jucatori “blau-grana” au facut sau urmeaza sa faca deplasarea la turneul final, corform listelor finale prezentate de oficialii celor 32 de echipe participante. Opt dintre ei vor juca pentru “La Roja”, nationala Spaniei (Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro si Villa), doi pentru “Les Bleus” (Hanry si Abidal) si cate unul pentru Argentina (Messi), Coasta de Fildes (Toure Yaya) si Mexic (Marquez)! Lista putea fi completata de marea speranta mexicana Jonathan dos Santos, lasata acasa pe ultima suta de metri.

Doar Chelsea a avut, la randu-i, 13 jucatori pe listele finale, numai ca abandonul lui Obi Mikel si indisponibilitatea lui Drogba au tras in jos o echipa care ar fi putut conta, de asemenea, in Africa de Sud pe aportul de imagine al lui Ballack si Essien.

Barca trimite la Mondiale si cei mai multi jucatori proveniti din propriul centru de copii si juniori, nu mai putin de noua.

Advertisements

2 Comments

  1. Xavi: “La filosofía de España es la filosofía del Barça” http://ow.ly/1UKm9 :))

  2. frumos blog..intar si tu pe Pagina de sport
    la
    http://www.danolteanu.wordpress.com
    opinii, comentarii fotbal si nu nunai
    te astept


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s