Detalii

Iesirea Barcelonei de pe scena Champions League ne-a adus, in finala, revelatia frumusetii fotbalului jucat la doua porti 😀. E o rautate, poate. Cu siguranta un detaliu. Unul dintre acele detalii care dau sens jocului la acest nivel.

Spun multi asta, ca fotbalul de Champions League sau de Campionat Mondial – fotbalul jucat intre marile forte, practic – e decis de mici detalii, de o deviere fericita, de o inspiratie de moment, de un pas prea in fata al portarului sau de un crampon ales gresit. Uneori asta suna a scuza, dar lucrurile chiar asa stau.

Chiar si fara Ribery, Bayern n-a jucat rau. Si-a creat destule ocazii si foarte putin i-a lipsit pentru a marca. Bunavointa sau atentia arbitrului in vreo doua faze, ceva mai multa inspiratie, ceva mai multa rautate. Detalii.

Dincolo, Inter a jucat foarte atent si foarte speculativ. Stilul Mourihno. A dat primul gol pe o actiune care iese greu si la antrenamente: degajare de portar de 50 de metri, deviere cu capul spre coechipier si, repede, un-doi, cu pivotul revenit automat cu fata la poarta. Golul al doilea a fost o mingicareala adorabila. Fenta de pasa in dreapta, dribling scurt pe stanga si sut cu interiorul la coltul lung. Detalii si acestea.

Cum detalii sunt si doua dintre fotografiile surprinse de Marca la capatul finalei Champions League de la Madrid.

Moratti – Mourinho. Ultima imbratisare.

Perez – Mourinho. Primul salut.

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s